16 gedachtes over “Gastenboek

 1. michelle says:

  Ik heb begeleiding gehad om beter met mijn angst om te
  kunnen gaan. Dit hebben we gedaan d.m.v. de matrix methode.
  Het was een prettige ervaring.
  Je krijgt open vragen waardoor je zelf tot een oplossing
  komt.
  Na 1 sessie kon ik al merken dat er resultaat was.
  Het is iedereen aan te raden!

 2. Carine says:

  Ook wij hebben geen spijt dat we contact met je hebben opgenomen ruim een jaar geleden. Dat Max niet goed in zijn vel zat was duidelijk maar waar het vandaan kwam en wat we ermee moesten wisten we echt niet. Op een fijne manier heb je bij Max ” testjes” afgenomen en met hem gepraat. Na dat gesprek met hem gaf zelfs hij aan het zo fijn gevonden te hebben met jou te hebben kunnen praten. Het advies met de daarbij horende acties van je (na.v. de resultaten van de testen en het gesprek met hem)  zijn zeer zinvol geweest en heeft geleid tot de nodige verbeteringen. 

 3. Anita van de Ven says:

  Onze kinderen hebben nu al ruim 1½ jaar bijles van Mariska! Wat zijn wij blij met haar! Onze kinderen gaan heel goed vooruit, dankzij de prettige manier van lesgeven. Ze is altijd heel positief naar de kinderen, en biedt ook veel ondersteuning aan de ouders, mochten die vragen hebben! Wij kunnen ze zeer zeker aanraden! Het is de investering in je kinderen dubbel en dwars waard :-):-)

 4. Anoniem says:

  Dankjewel voor het laten zien hoe ik m’n hoofd leeg kan maken EN houden. Je hebt me enorm geholpen met het leren omgaan met de problemen waar ik tegenaan loop, zowel zakelijk als privé,  en hoe ik m’n leven op een fijnere en rustigere manier kan leven. 

 5. marjolein says:

  Ik heb Mariska leren kennen tijdens de opleiding tot Matrix coach.
  Mariska is iemand waar je je snel bij op je gemak voelt. Dat is voor het effect van de coaching erg belangrijk.
  Heel professioneel hoe jij mensen kunt helpen!!!

 6. Sjaron says:

  Ik ben blij dat wij jou naam hebben doorgekregen, dit omdat mijn dochter grote achterstand had in rekenen. Daardoor weinig zelfvertrouwen, wij zijn nu op de goede weg en ze maakt grote sprongen. Mariska is van het harde werken, wat snel resultaat geeft! Ze begrijpt ook waar wij tegenaan lopen en helpt op alle mogelijke manieren, je voelt je echt begrepen.

 7. Debby says:

  Na een paar rt-uurtjes weer terug op de goede weg met rekenen! Fijn dat je goed op de hoogte bent van de verschillende lesmethoden. Je had snel duidelijk waar de knelpunten zaten en hoe deze te verbeteren. En dat op een leuke, speelse, adequate manier met ruimte voor humor en een goede aansluiting bij het kind. Top!

 8. Suzan says:

  Je hebt ontzettend veel met N. bereikt; zowel op sociaal-emotioneel als op didactisch gebied. Vooral met rekenen is ze met sprongen vooruit gegaan. Je hebt haar met je humor weten te ontdooien en met je duidelijke, eerlijke aanpak weten te motiveren! Geweldig! 🙂

 9. Jill says:

  Onze dochter kreeg pro advies van school maar na 5 RT lessen had ze een stijging te pakken van 2,5 jaar en mocht ze naar het VMBO. Verder heeft ze ook zeer veel aan je als Coach. Wat een sprongen heeft onze dochter gemaakt.

  Bedankt Mariska toppie 😉

 10. Murielle says:

  Mariska wat heb jij veel bereikt met Ruud!! Jij wist precies wat Ruud nodig had en kon hem dan ook feilloos “lezen”. Door jou heeft Ruud vertrouwen in zichzelf gekregen. Super bedankt!

 11. Linda says:

  Bedankt voor jouw hulp het afgelopen jaar.
  H.’s zelfvertrouwen op het gebied van lezen en spelling was ver te zoeken.
  H. gaat graag naar je toe en dat wil wat zeggen!

 12. Sjoukje says:

  Mariska heeft voor onze zoon echt het verschil gemaakt.
  Halverwege groep 3 werd duidelijk dat hij moeite had met de lesstof en het daarbijbehorende werktempo. Hij was onzeker en vond het moeilijk op school. Wij hebben toen Mariska om hulp gevraagd.
  Mariska heeft hem vanaf dat moment op meerdere vlakken zo goed geholpen; zijn zelfvertrouwen, school inhoudelijk, methodes om makkelijker te leren, zich niet te snel laten afleiden, enz.
  Ook schakelt Mariska met de leerkracht van school, om te kijken waar juist de extra hulp nodig is.
  Inmiddels zit onze zoon in groep 5 en gaat nog steeds met veel plezier naar Mariska. Hij heeft nu zoveel meer zelfvertrouwen en is echt boven zichzelf uitgestegen.
  En ook is Mariska er altijd voor ons (geweest), met tips, maar zeker ook als wij advies nodig hadden.
  Dankjewel Mariska!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *