Ik ben Mariska Brans en werk als gediplomeerd remedial teacher (Master Special Educational Needs) en als gecertificeerd MatriXcoach in mijn praktijk RT Langenboom.

Na het behalen van mijn master ben ik jaren werkzaam geweest als gespecialiseerd leerkracht binnen het speciaal onderwijs in Oss. In 2012 ben ik mijn RT praktijk gestart.

Met enorm veel plezier in mijn werk begeleid ik kinderen en jong volwassen in hun ontwikkeling. Ik werk vanuit de mogelijkheden, niet vanuit onmogelijkheden. Ik ga graag samen op zoek naar een leerstijl die wél bij je past, naar manieren die voor jou wél werken. Vanuit het gevoel van vertrouwen en veiligheid kunnen we samen werken aan een optimaal resultaat.  

Ik heb veel ervaring met kinderen met een (flinke) leerachterstand en/of gedragsstoornissen. Naast het begeleiden van individuele, particuliere hulpvragen, vul ik leerarrangementen in voor de samenwerkingsverbanden Stromenland en Saam. Hierdoor heb ik inmiddels een rijke kennis aan methodieken opgedaan en ben ik bekend binnen veel scholen in de regio.